Japonsko-Evropská unie: mechanismus dialogu - Levora, Jan
Politické a ekonomické vzťahy medzi Japonskom a Európskou úniou. Mechanizmus pravidelných konzultácií medzi Japonskom a Európskou úniou /1996/.