Cesta k rozumnej produktivite na prahu nového tisícročia sa zamyslime nad našou budúcnosťou - Košturiak, Ján
Všeobecne platný prístup pri zavádzaní nových technológií do podnikov. Veľké zmeny očakávané od tzv. "tretej priemyselnej revolúcie". Paradoxy maximálnej orientácie výrobcov na zákazníka. Narastajúca dôležitosť ľudského faktora. Ekologické požiadavky 21. storočia.