Role a význam mezinárodního humanitárního práva v současném světě - Lukášek, Libor
Vymedzenie pojmu medzinárodné humanitárne právo, jeho pravidlá. Haagské a ženevské právo. Zmluvné dokumenty haagského práva. Zmluvné dokumenty ženevského práva.