Náhrada mzdy za nevyčerpanú dovolenku - Seidlerová, Anna
Predpoklady vyplatenia mzdy za nevyčerpanú dovolenku. Spôsob určenia náhrady mzdy. Náhrada mzdy za nevyčerpanú dovolenku v súvislosti s rozviazaním pracovného pomeru.