Návrh zákona o sociálnom poistení treba dopracovať - Letková, Tatiana
V súčasnosti je v SR spracovaná šiesta verzia návrhu zákona o sociálnom poistení. Polarizácia názorov na návrh zákona. Systém financovania - priebežné alebo kombinované. Snaha o rozšírenie metód realizácie sociálneho zabezpečenia. Klasické poistenie. Trojpilierový systém sociálneho zabezpečenia. Návrh zákona o sociálnom poistení nerieši koexistenciu princípov súkromného a sociálneho poistenia.