Zvýhodnené pracovné kategórie platia i pre obchodné spoločnosti pretransformované zo štátnych podnikov - Bolješiková, Jindra
Zaraďovanie vykonávaných zamestnaní na dôchodkové účely do pracovných kategórií tzv. zvýhodnené pracovné kategórie. I. a II. pracovná kategória. Zvýhodnené pracovné kategórie v štátnych podnikoch. Rozšírenie zvýhodnených kategórií na obchodné spoločnosti vzniknuté zo štátnych podnikov. Povinnosti obchodných spoločností.