Úvod do problematiky riadenia ľudských zdrojov - Repková, Kvetoslava
Základné pojmy teórie riadenia ľudských zdrojov. Vývin poznania a zmien dotýkajúci sa všetkých subjektov a úrovní riadenia ľudí v organizácii. Zamestnanecká politika a jej zložky. Vecný rámec problematiky riadenia ľudských zdrojov v organizácii.