Zdaňovanie dlhopisov daňou z príjmov so zameraním na štátne dlhopisy - Pohlod, Ján
Zdanenie dlhopisov pred 1.1.1993 t.j. pred nadobudnutím účinnosti novej daňovej sústavy. Spôsob zdanenia dlhopisov počnúc 1.1.1993. Pojem výnosu plynúceho z dlhopisu. Vplyv príjmu z predaja dlhopisu na základe dane. Osobitná sadzba dane pri zdanení dlhopisov. Spôsob zdanenia štátnych dlhopisov. Zdanenie dlhopisov FNM. Príklady na zdanenie výnosu a príjmu z predaja dlhopisu.