Komentár k poslednej novele zákona č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností - Mäsiarová, Terézia
Posledná novela zákona č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností zákonom č. 329/1997 Z.z. zo dňa 21. novembra 1997. Komentár k najzákladnejším zmenám, ktorú priniesla novela zákona o dani z nehnuteľností ako je špeciálna úprava dane z bytov a nebytových priestorov v bytovom dome, zo spoločných častí bytového domu a spoločných zariadení bytového domu a ich častí. Komentár k problematike, t.j. kto je daňovník, predmet dane, oslobodenie od dane vyčíslenie základu dane a sadzba dane.