Zákon č. .../1998 z 1. júla 1998 o príspevku pri narodení dieťaťa, o príspevku rodičom, ...
Úplné znenie zákona č. .../1998 Z.z. z 1. júla 1998 o príspevku pri narodení dieťaťa, o príspevku rodičom, ktorým sa súčasne narodili tri deti alebo viac detí alebo ktorým sa v priebehu dvoch rokov opakovane narodili dvojčatá a ktorým sa menia ďalšie zákony. Zákon nadobúda účinnosť 1. januára 1999. Dôvodová správa k zákonu.