Vyhláška Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky č. 15/1998 Z.z. z 19. decembra 1997 ...
Znenie vyhlášky Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky č. 15/1998 Z.z. z 19. decembra 1997 o podmienkach udeľovania úradného povolenia na dovoz a vývoz tovaru a služieb v znení vyhlášky č. 193/1998 Z.z. Zoznam tovaru podliehajúceho licenčnému konaniu - príloha k vyhláške č. 15/1998 Z.z.