Prekážky na trati - Polakovič, Ivan
Podiel súkromného sektora v SR na tvorbe HDP. Podiel súkromného sektora v SR na produkcii v jednotlivých odvetviach v rokoch 1995-1997. Nekvalifikované zásahy štátu do súkromného podnikania. Nutnosť zmeny filozofie odvodov do fondov. Daňové zákony ako brzda pre podnikateľov.