Zákon o sociálnej pomoci definuje novú sociálnu službu - osobnú asistenciu - Reiselová, Eva
Z obsahu: Jana Hrdá pomáha zdravotne postihnutým v Českej republike žiť plnohodnotný a dôstojný život. Zamestnávateľský model osobnej asistencie využíva v Nemecku približne tisíc zdravotne postihnutých. V Rakúsku chýba zákon, ktorý by komplexne upravoval osobnú asistenciu.