Komunikácia nie je monológ - Polakovič, Ivan
Komunikácia ako dôležitý nástroj na rozhodovanie manažéra. Komunikačné kanály manažéra. Objektívny systém získavania informácií. Interview ako metóda získavania informácií o určitých postojoch zamestnancov. Profil pracovného miesta.