Perspektívy začlenenia postsocialistických krajín do menovej únie - Oberhauser, Ján Artur
Kandidátske krajiny na možný vstup do Európskej únie a Európskej menovej únie v rokoch 2000-2006. Financovanie vstupu nových krajín do EÚ. Povinnosti nových členských štátov EÚ. Pravidlá rokovaní o rozšírení EÚ. Členovia Pracovnej skupiny pre negociačné rokovania určení na rokovania s jednotlivými krajinami strednej a východnej Európy.