Produkty devízového trhu zahraničná výmena tovaru je vzájomnou výmenou meny - Steigauf, Slavomír
Základné typy zahraničnej výmeny tovaru a tým aj meny. Produkty devízového trhu. Charakteristika spotových, krížových a forwardových kontraktov a ich kurzov.