Veľké čísla neklamú - Kováč, Eduard
Vývoj výdavkov na zdravotníctvo ako percento z hrubého domáceho produktu v Slovenskej republike. Výdavky na zdravotníctvo v krajinách Európy. Problémy transformácie zdravotníctva.