Omyly porevolučnej sociálnej politiky - Konečný, Stanislav
Charakteristika základných nedostatkov v transformácii sociálnej politiky od roku 1991. Problém nadhodnotenia východiskovej hladiny životnej úrovne. Absencia zákona o sociálnom poistení. Porovnanie vyplácania dávok sociálnej starostlivosti za obdobie 1989-1997. Pokles platieb štátu do Sociálnej poisťovne. Indexy rastu reálnej mzdy a reálnej hodnoty priemerného starobného dôchodku.