Obrat stúpa, prekážky zostávajú - Rabatin, Igor
Vzájomná hospodárska spolupráca Poľska a Slovenska. Obchodný obrat medzi Slovenskom a Poľskom. Obchodné vzťahy - Poľsko a CEFTA. Obchod Poľska s krajinami EÚ v roku 1997. Poľský kapitál na Slovensku.