Od nárokovosti k zásluhovosti druhý stupeň dôchodkového zabezpečenia... - Rievajová, Eva
Definícia sociálneho zabezpečenia. Praktický dopad starnutia obyvateľstva na financovanie dôchodkového zabezpečenia. Riešenie takejto nepriaznivej situácie pomocou sústavy dôchodkového zabezpečenia. Doplnkové dôchodkové poistenie a jeho daňové zvýhodnenie. Penzijné programy. Sociálne zabezpečenie v krajinách EÚ.