Od nárokovosti k zásluhovosti - Rievajová, Eva
Porovnanie dôchodkového veku a pomeru dôchodku k priemernej hrubej mzde vo vybraných krajinách EÚ. Dva typy situácií, v ktorých sa môže vyvíjať činnosť doplnkového dôchodkového poistenia. Tri druhy financovania doplnkového dôchodkového poistenia. Zásahy štátu do pripoistenia.