Pohľad na hospodárstvo krajín EÚ - Oberhauser, Ján Artur
Vývoj miery nezamestnanosti v krajinách Európskej únie v rokoch 1991-1997. Prognózy vývoja miery nezamestnanosti a miery inflácie na roky 1998 a 1999. Opatrenia krajín EÚ v súvislosti s blížiacou sa menovou úniou (konsolidácia verejných rozpočtov).