Roly a schopnosti manažérov - Sedlák, Mikuláš
Vymedzenie pojmu manažér. Úlohy manažéra a ich vzájomná previazanosť. Formálna autorita a status manažéra. Úlohy manažéra a ich rozsah na jednotlivých úrovniach riadenia.