Deriváty poznáme dve tisícročia obchodovaním s derivátmi chceme profitovať z kontraktu - Steigauf, Slavomír
Definícia derivátov. Obchodovanie s derivátmi a typy derivátov. Charakteristika derivátov : FRA, Forward-Forward, menový forward, menová opcia a menový swap.