Odplatný prevod obchodného podielu spoločníka s.r.o. - Turóciová, Jana
Prevod obchodného podielu spoločníka spoločnosti s ručením obmedzeným. Charakteristika spoločnosti s r.o. podľa Obchodného zákonníka. Obchodný podiel v zmysle Obchodného zákonníka a účtovných predpisov. Prevod obchodného podielu, zmluvy o prechode obchodného podielu. Konkrétny príklad zdanenia odplatného prevodu obchodného podielu.