Euro už nikdo nezastaví
Pripravovanie sa na euro v jedenástich krajinách európy. Vízia Európy ako najväčšieho hospodárskeho bloku sveta. Výhody zavedenia jednotnej európskej meny pre vývoz a dovoz. Predpovede a argumenty odporcov eura. Úloha Európskej centrálnej banky. Očakávané dôsledky zavedenia eura pre 11 európskych krajín. Plán zavádzania jednotnej európskej meny.