Strategie pro čas globalizace - Matějka, Milan
Globalizácia hospodárstva ako hlavný dôvod nevyhnutnosti upustiť od tradičných podnikových koncepcií. Kríza strategického plánovania a kríza tradičného manažérskeho účtovníctva. Nové chápanie podnikovej stratégie.