Ukrajina - Zunová, Lidija
Hospodársko-politická charakteristika Ukrajiny. Zahranično-obchodné vzťahy Českej republiky a Ukrajiny. Perspektívne trhové sektory a komodity. Vzájomný obchod Ukrajiny a Česka.