Kupte recept na úspěch - Bautzová, Libuše
Charakteristické črty marketingového nástroja franchisingu. Výhody a nevýhody franchisingu. Základné vymedzenie pojmov: Franchisor, franchisan, franchisová zmluva, franchisový balík, franchisová licencia, franchisový poplatok.