"Milionárska daň" novelizácia zákona o daniach z príjmov - Piršelová, Dagmar
Novelizáciou zákona o daniach z príjmov č. 286/1992 Zb. v znení neskorších predpisov doplnením 16 s platnosťou od 1. apríla 1998 zaviedol do daňovej praxe nový inštitút, tzv. milionársku daň. Zvyšovanie dane sa začína od základu dane vo výške 1 080 000 Sk. Zvýšenie preddavkov na daň. Praktické príklady výpočtu dane a preddavkov na daň.