Controlling v stavebníctve - Badalík, Rastislav
Systém controllingu v stavebníctve. Špecifiká controllingu, ktoré vyplývajú z určitých špecifík stavebníctva oproti priemyslu. Controlling v organizačnej štruktúre stavebného podniku. Stavbyvedúci a controlling stavby. Controlling stavby.