Základní ukazovatele vývoje Středoevropské zóny volného obchodu
Vznik, vývoj a ciele Stredoeurópskej zóny voľného obchodu /CEFTA/. Teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu Maďarska, Poľska, Českej republiky, Slovinska, Rumunska a Slovenska. Priemyselná výroba a zahraničný obchod krajín CEFTA. Ekonomická úroveň a ekonomický rast v krajinách CEFTA.