Daň z príjmov vyberaná zrážkou (so zameraním najmä na zdaňovanie príjmov fyzických osôb) - Piršelová, Dagmar
Zdaňovanie príjmov fyzických osôb formou zrážok. Vyberanie dane z príjmov, na ktoré sa vzťahuje osobitná sadzba dane. Zrážanie preddavkov na daň na jej zabezpečenie. Zrážanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov. Praktické príklady.