Úplné znenie vyhlášky Ministerstva financií Slovenskej republiky č. 639/1992 Zb. ...
Úplné znenie vyhlášky Ministerstva financií SR č. 639/1992 Zb. o výpočte preddavku na daň z príjmov fyzických osôb zo závislej činnosti a funkčných požitkov na mesačné obdobie v znení vyhlášky č. 327/1993 Z.z. a vyhlášky č. 119/1998 Z.z. Tabuľka preddavkov na daň z príjmov - príl. k vyhláške. Komentár k vyhláške MF SR o výpočte preddavku na daň z príjmov zo závislej činnosti.