Komanditné spoločnosti v praxi - Pavlovičová, Mária
Právna úprava komanditnej spoločnosti. Príklad praktického riešenia komanditnej spoločnosti. Komanditisti. Komplementári. Spoločenská zmluva o založení komanditnej spoločnosti. Orgány spoločnosti. Vzájomné práva a povinnosti spoločníkov. Účtovné prípady. Výpočet daňovej povinnosti.