Zákon SNR č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností v praxi - Bubeníková, Irena
Riešenie zdaňovania (oslobodenia) problémových oblastí v praxi pri uplatňovaní ustanovení zákona SNR č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností v znení neskorších predpisov a správe dane z nehnuteľností. Zdaňovanie pozemkov v záhradkárskych osadách a pozemkov železníc, ktoré sa prenajímajú. Oslobodenie obecných bytových podnikov od dane z nehnuteľností. Oslobodenie nehnuteľností od dane z pozemkov, dane zo stavieb a dane z bytov. Daňové úľavy. Zdaňovanie majetku obcí. Uplatňovanie opravných prostriedkov v daňovom konaní.