Louis Wong: Čínsky reklamný trh bude o niekoľko rokov patriť k najväčším na svete - Babitzová, Eva
Rozhovor s L. Wongom predstaviteľom čínskej reklamy. Súčasný stav čínskeho reklamného trhu. História reklamy v Číne. Najväčšia reklamná agentúra. Porovnanie čínskej reklamy s medzinárodnou reklamou. Porovnanie kreativity. Reklama a médiá. Vzťah Číňanov k reklame. Perspektíva kreativity v čínskej reklame.