Programové úlohy rozvoja cestovného ruchu na Slovensku - Bočkay, Ján
Význam cestovného ruchu pre Slovensko. Pokles záujmu o podnikanie v cestovnom ruchu. Slovenská vláda doteraz nedocenila význam cestovného ruchu a pozitívnymi opatreniami nepreukázala vzťah k cestovnému ruchu. Úlohy rozvoja cestovného ruchu na národohospodárskej, regionálnej a podnikovej úrovni.