Česká ekonomika po 8 letech transformace - Vintrová, Růžena
Analýza makroekonomického vývoja Českej republiky. Východzie pozície. Ekonomický rast a inflácia. Dlhodobé príčiny nerovnováhy. Reštrukturalizácia výroby a produktivita práce. Produktivita práce a mzdy. Národné úspory a investície. Prekonávanie útlmovej etapy.