Kvalita služieb na trhu cestovného ruchu v Poľsku - Rapacz, Andrzej
Súčasný trh cestovného ruchu v Poľsku. Rast počtu podnikateľských subjektov v cestovnom ruchu Poľska. Činitele ovplyvňujúce kvalitu služieb cestovného ruchu. Úroveň manažmentu a odborné vedomosti riadiacich pracovníkov. Zabezpečovanie kvality na základe noriem ISO 9000. Úroveň materiálno-technickej základne podnikov cestovného ruchu v Poľsku.