Bratislava, zdá sa, bude prvá medzi poslednými - Kraus, Tomáš
Pojem vedecko-technologický park, stručná história. Perspektívy vedecko-technologického parku na Slovensku. Vedecko-technologický park nie je založený na princípe charitatívnych subvencií. Zámery zakladania vedecko-technologického parku. Založenie vedecko-technologického parku v Bratislave, potreba investícií.