Legislatívna úprava zamestnávania občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou - Roháč, Ján
Zamestnávanie občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou upravuje zákon č. 387/1996 Z.z. o zamestnanosti. Pracovná rehabilitácia a poradenstvo. Materiálne a finančné výhody. Úhrada nákladov. Podpora počas zaškoľovania. Príspevok na zriadenie a prevádzku chráneného pracoviska. Poskytnutie príspevku.