Strategický zámer ako základ koncepcie rozvoja cestovného ruchu - Malachovský, Andrej
Strategický zámer ako súčasť systémového manažmentu. Prístupy k tvorbe strategických zámerov. Obsah a tvorba strategického zámeru. Strategický zámer v praxi.