Čo prinesie novelizácia zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov pre fyzické osoby
Novelizácia zákona o daniach z príjmov č. 286/1992 Zb. v znení neskorších predpisov prináša od 1. júla 1998 niekoľko zmien a doplnení. Ide o metodické spresnenie niektorých ustanovení zákona a odstránenie niektorých nejasností zákona, ktoré sa objavili v praxi. Komentár k novelizovaným ustanoveniam zákona o dani z príjmov.