Zmluva medzi Slovenskou republikou a Švajčiarskou konfederáciou
Znenie Zmluvy medzi Slovenskou republikou a Švajčiarskou konfederáciou o zamedzení dvojakého zdanenia v odbore daní z príjmov a z majetku. Zmluva nadobudla platnosť výmenou ratifikačných listín 23. decembra 1997.