Základné princípy zdaňovania príjmov cudzincov pracujúcich na našom území
Otázky týkajúce sa zdaňovania príjmov cudzincov pracujúcich na území SR. Daňové posudzovanie príjmov zo závislej činnosti (za prácu). Špecifické posudzovanie príjmov na daňové účely a vysvetlenie praktických príkladov. Zoznam medzinárodných zmlúv o zamedzení dvojakého zdanenia, ktorými je Slovenská republika viazaná.