Vzťah medzi finančným, manažérskym a vnútropodnikovým účtovníctvom - Foltínová, Alžbeta
Rozdelenie účtovníctva na finančné a vnútropodnikové. Vysvetlenie niektorých pojmov súvisiacich s označovaním účtovníctva. Rozdiely medzi finančným a vnútropodnikovým účtovníctvom. Riešenie príkladu, ktorý znázorňuje vplyv rôzneho ocenenia nakúpeného materiálu na výšku vykázaného výsledku vo finančnom a vnútropodnikovom účtovníctve.