Kvalita podľa ISO 9000 - Badinský, Adrian
Kvalita poskytovaných služieb v slovenskom hotelierstve. Systém kvality služieb podľa ISO 9000. Poslanie a ciele kvality. Zodpovednosť vedenia hotela za kvalitu poskytovaných služieb. Zdroje kvality služieb. Kontrola kvality služieb. Dokumentácia systému kvality.