Vidiecky cestovný ruch a agroturistika vo Francúzsku - Poingt, Roger
Vidiecky cestovný ruch a agroturistika - ich definícia nie je vo Francúzsku jednoznačne vymedzená. História vidieckeho cestovného ruchu. Agroturistika v súčasnosti. Skúsenosti z regiónu Pays de la Loire.