Tvorba imidžu cieľového miesta - Kratochvillová, Lenka
Cestovný ruch ako produkt modernej spoločnosti. V cestovnom ruchu je stále dôležitejší imidž. Marketingové nástroje sa snažia vykresliť cieľové miesto cestovného ruchu v pozitívnom svetle - formujú a vytvárajú jeho imidž. Úloha propagácie imidžu.